Etsy webshop

Brand Value verkoopt haar sieraden via haar Etsy webshop. Etsy is een internationaal online verkoopplatform waarin allerlei unieke Etsy shops staan. Hier kunt u de sieraden van Brand Value bestellen en afrekenen in een vertrouwde en goed beveiligde website. Omdat het een internationale website is, kan het zijn dat u de tekst en prijzen in het engels ziet. Dit kunt u eenvoudig aanpassen door uw land te selecteren rechts boven in de menubalk van Etsy.

 

Sieraad op maat

Heeft u een sieraad op het oog, maar is deze niet in uw maat beschikbaar? Of wilt u graag een andere steen erin of zelfs een steen toevoegen of weglaten? Dat kan! Laat het mij weten en ik informeer u graag over de mogelijkheden. U kunt mij bereiken via mail ([email protected]), telefoon/whatsapp (06 30395159), het contactformulier op deze website en via de Etsy chat.

Verzending

Voor de levering van bestellingen maakt Brand Value gebruik van PostNL. Omdat het gaat om waardevolle items worden ze goed verpakt en altijd met track and trace code verzonden.

Als het sieraad op voorraad is, zal deze na ontvangst van de betaling binnen 3 werkdagen worden verzonden. Als het sieraad op maat gemaakt moet worden of van persoonlijke aanpassingen word voorzien, zal u geïnformeerd worden over de levertijd.

 

Retouneren

Als je niet tevreden bent met uw besteld product mag deze binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Deze regel geld niet op producten die aangepast/op maat gemaakt zijn.

Tijdens de bedenktijd is het zaak dat er zorgvuldig omgegaan wordt met het product, zoals deze in een winkel zou worden behandeld.

Als u het bestelde product wil retourneren, laat u dit zo snel mogelijk via mail of een Etsy chat bericht weten aan Brand Value. Zij zal u dan informeren over de retourwijze.

De verzendkosten om het product terug te sturen zijn voor eigen kosten.

Zodra het product in goede orde ontvangen is, zal Brand Value u binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag terugstorten. Als er meerdere producten besteld zijn en alleen een gedeelte van de bestelling retour word gestuurd, zal alleen het aankoopbedrag van dat specifieke product teruggestort worden.